Ruoka, josta tutustuin papujen maailmaan. Oletin ennen papujen olevan jotain outoja viherpiiperöiden lisukkeita, joiden kanssa tarvitaan jotain tuhdimpaa. Tämä höpsö käsitys muuttui, kun lautasellisen jälkeen olin ihan ähkyssä. Jätä pähkinäallergiselta maapähkinävoit huoletta pois tai käytä kookosmaidon sijasta kaura-/riisiruokakermaa. Hajamielistä kokkausta ja määrät siis vähän epämääräiset (taas vaihteeksi)
Kidneypapuja
tummaa täysjyväriisiä
kirsikkatomaatteja ja yrttejä (tai yrttinen tomaattimurska)
2 pientä avokadoa
1 prk kookosmaitoa
4 rkl maapähkinävoita
loraus kookoskermaa
loraus avokadoöljyä
1 prk kookosmaitoa
4 rkl maapähkinävoita
loraus kookoskermaa
loraus avokadoöljyä
vettä
parsakaalia
pinaatinlehtiä
Ihania reseptejä :) itsekin id:llä niin täältä sun blogista menee kokeiluun kyllä! Jään kärkkymään lisää ;)
VastaaPoistaIhania reseptejä :) itsekin id:llä niin täältä sun blogista menee kokeiluun kyllä! Jään kärkkymään lisää ;)
VastaaPoistaIhanaa! ♥ Kiva kuulla, tervetuloa :)
VastaaPoista