tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kik-hernenuudeleita jauhelihakastikkeella

Vanhempani tulivat kylään ja kokkasin heille "spagettia ja jauhelihakastiketta." Oli kuulemma paljon herkullisempaa kuin perus viljaversio ja pakko kyllä itsekkin yhtyä tähän! Löysin kaupasta myös vihdoin riisiruokakermaa, jota alan käyttää ehdottomasti ruuanlaitossa enemmänkin.

Vegaaniseen versioon korvaa possu paketilla kidneypapuja.

Kik-hernenuudeleita
400g possunjauhelihaa (tai kidneypapuja)
1/2 prk riisiruokakermaa
1/2 prk tomaattimurskaa
3-4 rkl maapähkinävoilevitettä (tai loraus kookoskermaa)
mustapippuria, valkosipulijauhetta 
paprikaa, suolaa

kvinoaa



Lisää nuudelien keitinveteen ripaus (himalajan)suolaa ja loraus (avokado)öljyä. Ruskista jauheliha tai kiehuta pavut. Lisää mausteet, ruokakerma, tomaattimurska ja maapähkinävoilevite.
Huuhtele kvinoa huolellisesti, kiehauta ja hauduta. Älä sekoita, jottei kvinoa muutu liisterimäiseksi.

Tarjoile salaatin kera.







Oon ihan rakastunut tähän ruohonjuuren peanut butter cunchy luomumaapähkinävoihin! Tekee ruuasta ihanan kermaista ja sopii myös herkkuhetkiin lisukkeena. Protskua 25g/100g!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti