Kanalasagnea ajalta jolloin vielä söin viljoja. Haluaisiko joku vinkata viljattoman lasagnen ohjeen? Määrät taas hyvin epämääräisiä, mutta koitan taas ensi kerralla pistää paremmin muistiin...
400g broilerinjauhelihaa
lasagnelevyjä
lasagnelevyjä
kirsikkatomaatteja ja yrttejä (tai 1 prk yrttistä tomaattimurskaa)
porkkanaa
parsakaalia
porkkanaa
parsakaalia
kirsikkatomaatteja
reilu loraus avokadoöljyä
reilu loraus avokadoöljyä
sipulirouhetta
mustapippuria, valkosipulirouhetta, paprikaa, chilimausteseosta
Juustokastike
kookosmaitoa ja mantelimaitoa
maidotonta juustoa
(yrttikauraruokakermaa)
mustapippuria
päälle maidotonta juustoa ja kirsikkatomaatteja
Ruskista broileri avokadoöljyssä. Raasta porkkana, pilko tomaatit ja rouhi parsakaali. Lisää broilerin sekaan ja mausta. Kaada vuoan pohjalle vuorotellen kanaseosta ja lasagnelevyjä.
Sekoita kookosmaitoa, mantelimaitoa ja halutessasi yrttikauraruokakermaa sopivan verran kostuttamaan lasagnea. Lisää juustoraaste ja paista 175c noin 45min.
Ruohonjuuresta saa lasgnelevyjä jotks on linssistä ja riisistä. Ja jos maissi käy, niin sam mils:llä on s-ryhmän kaupoissa sellaisia mini lasgnelevyjä, joita me vaan ripoteltiin kerros aina lasagneen :)
VastaaPoistaOo en ole kuullutkaan linssi-riisilevyistä! Ihanaa, heti etsimään! Kiitos vinkistä :)
Poista