perjantai 18. maaliskuuta 2016

Linssispagettia broilerinjauhelihakastikkeella ja kik-hernenuudelisalaatti

Ruohonjuuresta löytyy ihana pastavalikoima herneistä, linsseistä ja pavuista. Ja mikä tärkeintä, maku on todella herkullinen! Nopea, simppeli ja terveellisempi versio perinteisestä herkkuruuasta maistuu koko perheelle.


linssispagettia

400g broilerinjauhelihaa
1 prk riisiruokakermaa
1/2 pkt kirsikkatomaatteja
4 pientä parsan kukintoa
(3 rkl maapähkinävoita)
2 tl luomusinappia
loraus avokadoöljyä
vajaa 1 dl vettä
currya, mustapippuria, suolaa, valkosipulia

päälle hampunsiemeniä ja lisukkeena kvinoaleipää maapähkinävoilla







Keitä linssispagetti avokadoöljyllä ja suolalla maustetussa vedessä.











Ruskista broilerinjauheliha. Lisää rouhitut tomaatit ja parsa.







Sekoita loput ainekset ja hauduta 10-15min.












Kik-hernenuudeli salaattia varten kiehuta kik-hernenuudeli. Pilko kurkku, kirsikkatomaatteja ja salaattia. Lisää hampunsiemeniä ja avokado-sitruunaöljyä (avokado lemon zest)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti